Cursus Toegepaste RF Techniek

(Given in Dutch, the course is described in Dutch only).

Het ASTRON instituut is de thuisbasis voor de organisatie voor Astronomisch Onderzoek in Nederland. Ongeveer 130 wetenschappers en technici uit veel landen hebben een internationale reputatie opgebouwd in het onderzoek naar ons universum en in de ontwikkeling van gespecialiseerde apparatuur om zeer zwak licht uit de ruimte te detecteren en te analyseren.

ASTRON's R & D divisie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van state-of-the-art instrumenten en kent verschillende disciplines waaronder optisch ontwerp, optische productie- en bewerkingstechnieken en beeldbewerking. ASTRON, gevestigd in Dwingeloo, ontwerpt en realiseert geavanceerde optische instrumenten voor o.a. de Europese Very Large Telescope in Chili, maar ook voor de James Webb Space Telescope, de opvolger van de Hubble Space Telescope. ASTRON gebruikt hiervoor moderne en klassieke middelen in theorie en praktijk.CURSUS TOEGEPASTE RF TECHNIEK

De markt voor draadloze apparatuur is onvoorstelbaar gegroeid. Draadloze telefoon, kabelmodem, anti-diefstal labels, afstandsbediening, draadloos internet: Radiofrequentie techniek (RF) is doorgedrongen in alle aspecten van het dagelijks leven.
Meer informatie

 

 

Design: Kuenst.    Development: Dripl.    © 2022 ASTRON